2011-09-24

Har varit i Gallerian idag. Tänkte shoppa lite och ta mig en kaffe. Men när jag kom fram var det tok mycket folk! Tydligen firar gallerian 1 år idag och har därför en massa erbjudanden. Fick köa i 15 min bara för att betala en bh. Kändes lite små jobbigt. Jag åker tillbaka en annan dag.

Premiären igår gick utmärkt! Pratade med en exalterad Kevin efteråt. Jag är så glad för hans skull. Han har jobbat så hårt för detta. Ikväll ska hela ensamblen fira! Det förtjänar dom! :)

Själv ska jag städa lite här hemma. Det är inte särskilt mycket att städa men lite små plock här och där och skura golvet kan behövas.


PremiärTime!

Äntligen lite fint väder igen! I love it! Vaknade rätt sent idag. Kunde inte sova igår. Tur att jag hade sovmorgon. :) Har varit ute och sprungit, betalat räkningar, beställt mer kurslitteratur och köpt mig en vinare :) Väntar på att laxen i ungen ska bli klar. När timern ringer blir det att sätta på en film och mysa!

Idag är det Grease Premiär! Äntligen! Pratade med Kevin tidigare idag och han lät som lugnet själv. Skönt att höra. Håller tummarna för honom och resten av gänget ikväll! På söndag kommer han hem igen. Ska bli skönt att få ha honom hemma på veckorna nu när repititionerna är avklarat! Det har varit tomt här utan honom, minst sagt. Men man vänjer sig med det mesta ganska snabbt.

Trevlig helg!




2011-09-22

Idag går mitt medlemskap ut på SATS. Därför passade jag på att gymma en sista gång igår. Ett grymt träningspass! Sedan blev det avlappning i bastun. GÖTT!!!  Mådde riktigt bra!  Idag har jag träningsvärk så det bara sjunger om det! Det kommer kännas konstigt nu att inte kunna gå till gymmet en regnig dag! Ska vänta några veckor och sedan mest troligt skaffa medlemskap hos Puls och Träning. Men väntar till friskvårdsbidraget kickar in :)

Nu ska jag iväg och handla mat och andra nödvändigheter! :)


Lördag!


Igår va Frida här på besök! Sååå roligt att träffa henne igen. Vi hade inte sets sedan bröllopet så det var minsan på tiden! Det blev tacos, vin och en massa skitsnack :) Tiden sprang iväg! Det är tyvärr så när man har roligt! Hon följde med mig när jag skulle hämta ut mitt nya körkort. Nytt efternamn = Nytt ID. Frida nämnde dock en sak som jag inte tänkt på.. Hur blir det med bankorten osv? Måste väl förmodligen beställa nya. Omständigt!!

Jag funderar på om jag ska ta mig en prommenad i det fina vädret. Känner mig lite lat så vi får se hur det blir med det. Nu ska jag iallafall ta mig något att äta.




Storm

Jisses vad det blåser ute!!! Det dånar till och med innomhus. Verkar som om hösten knackar på dörren och vill komma in. Snart står den i farstun. Brrr... Jag gillar inte riktigt hösten. Det enda mysiga är att man kan börja tända levande ljus, mystämmningen höjs en smula :) Kan tycka att det kan vara rätt mysigt också att bara ligga under täcket och lyssna på regnet och vinden. Oj va poetisk jag känner mig :P

Kom precis från affären. Har packat upp matvarorna, varit nere i källaren och bokat tvättid. Kl 17.00 smäller det :) Har köpt "lita på rosa" haha. Nu är det upp till bevis hur pålitligt det verkligen är.


Fullspäckad dag!

Phuuuuu.. Det har varit en minst sagt fullspäckad dag. Åkte in till stan kl 08.00 i morse
då jag hade ett ett personalmöte där. På hemvägen blev det ett stopp på gymmet för att träna
en timme. Sedan hem igen och fixa med lunchen.. Död.. haha är inte van att stiga upp före 07.00 på morgonen.
Sedan höll jag på att glömma bort att min älskade mormor fyller år idag, trots att min mamma påminde mig förra veckan.. Jag vet.. Jag är hemsk.. Jag är 25 år och mamma måste fortfarande påminna mig. (!)

Efter ett trevligt samtal med mormor ringde min kära vän Frida och jag fick möjlighet att gratta henne och Gustav till förlovningen!!! Så glad för deras skull!! Hon kommer på fredag så då blir det förhör, vill veta alla detaljer :) Sen var det dags för telefonmöte. Drog ut på tiden. Snabbt slänga ihop middag och sedan jaga människor via mail och telefon hela kvällen... Sist men absolut inte minst svara på några förfrågningar runt Kevin...

Nää.. Nu ska jag stänga av datorn för denna dag.. Göra mig en kopp tee och glo på Tv innan jag går och lägger mig!

So loooong.... ;)

Skönt...

...Med en jogging tur :) Min kondition har förbättrats ordentligt! Jävligt kul! När jag känner klart och tydligt att jag orkar längre så blir jag peppad som tusan att fortsätta springa några gånger i veckan. Det lönar sig!

Nu är det dags att börja fixa med middagen! Det blir kycklingbiffar. :) Mager kycklingfärs som inngehåller massor av protein är precis vad jag behöver!

Filmtips!

Svarar på kommentaren i mitt förra inlägg:
"Kan du inte berätta några filmer som du tycker om?"

Självklart kan jag det! Det finns hur många bra filmer som helst. Här kommer en lista på filmer jag gillar:

Meet Joe Black
Avatar
Höstlegender
Seven Pounds
Änglarnas stad
American History X
Lida
Instängd
Släkten är värst
Dum och Dummare
Den Gröna Milen
White Chicks
Con Air
Nyckeln till Frihet
Face off
Twilight
Dansar med Vargar
The note book


Det var några jag kom på just nu. Finns många fler! Ni kanske kan se någon av dessa ikväll? Lördagsmys?


Bye bye

Idag åkte Kevin tillbaka till skåne. Fan va tiden går fort! Alldeles FÖR fort!!! Men jag ska inte klaga.Egentligen skulle vi inte ha sets denna vecka men eftersom han var tvungen att komma hem för att jobba så blev det så ändå, en bonus helt enkelt. Kom precis hem från jobbet. Nu är jag ledig ett bra tag. Hela nästa vecka. Om det inte vore för alla möten jag har inbokat hade jag satt mig på ett tåg till Kristianstad redan ikväll. Men nu går ju inte det tyvärr.

Har precis öppnat en kall öl som jag ska avnjuta till en fredagsfilm :) Sweeeet!


Snart...


Mötet gick över förväntan idag! Trevliga och tillmötesgående människor är alltid roliga att sammarbeta med! Det är viktigt att understryka att det inte alltid är sådana människor man träffar inom musikbranschen tyvärr. 
Andra dagen på min nya arbetsplats också. Jag trivs. Livet känns bra. Hoppfyllt!

Det allra bästa med idag är att det snart är imorgon (onsdag). Då kommer äntligen min man hem! Vi har inte sets på två och en halv vecka drygt. Gissa om jag längtar!? Tyvärr hinner vi inte träffas så där jätte mycket då jag jobbar och han ska in i studion och sedan tillbaka till Kristianstad redan på fredag. Men varje minut är guld värt med honom...




Sov gott :) Det ska jag göra!

URK

Det plingade på dörren för ett par timmar sedan. Det var en man som skulle spola rent i avloppen. Tydligen fanns det en lapp uppsatt i trapphuset som informerade om detta men det hade jag totalt missat, Tur att jag va hemma iallafall. Det lukat inte gott här hemma nu vill jag lova.. Avlopp lukat sällan gott :P Men har låtit kranen stå på ett tag och spolat ett flertal gånger i toaletten. Lite bättre blev det.

Nu ska jag iväg på ett möte med en av kevins producenter och en kvinna från bröstcancerfonden. Så får vi se vad det blir av det. Sedan åker jag raka vägen till jobbet och kommer hem nån gång efter nio ikväll.

Förhoppningsvis har lukten hunnit försvinna helt till dess!


En av mina favoriter! :)



Här kommer en av mina favorit illusioner :) Denna måste ni testa! Ett roligt förslag är att ni ber någon som fått i sig en öl eller två testa den på en fest :) Skit kul!




Mysko!

Det har inte fungerat att blogga för mig idag... Har testat flera gånger. Inläggen publiceras på min översikt men det är också bara där det syns. Nån annan som haft det problemet idag? Irriterande!

Kom precis hem från jobbet. Extraknäckar som personlig assistent. Första dagen idag. Allt kändes jätte bra! Men lite läskigt är det allt att gå hem ensam denna tid på kvällen. Tur att jag hade mamma som sällskap på telefonen. Dom är allt bra att ha dom där mammorna :)

Nu ska jag kasta i mig en banan, känner mig lite hungrig. Det blev en lite väl tidig middag idag. Sedan blir det att glo på Tv till Kevin ringer. Han har låååånga dagar på jobbet han. Vissa dagar (som denna) repar han från tio på morgonen till tio på kvällen... Crazyyy...



Sov Gott!


Känner mig lite övertrött. Ögonen svider. Har precis läst ut den första boken från kurslitteraturen, Kidnappad hjärna. Väldigt intressant och upplysande. Kan rekommendera den till alla som antingen lever med ett drogmissbruk eller som känner någon med ett drogmissbruk.


Önskar er en fortsatt trevlig kväll!

God natt!


Nu så :)

 
.. Kan jag äntligen ta på mig ett ansikte igen haha:) Eftersom mitt ena öga har varit i så dåligt skick tidigare i veckan så har jag inte kunnat sminka mig. Men nu ihelgen har jag sakta men säkert tagit på mig lite smink åt gången bara för att testa ögats reaktion. Det har gått bra så nu blev jag lite carried away med sminkningen :) Tycker att det är så jävla kul med smink, framförallt att testa nya färger och metoder :) Ska tipsa er om lite bra produkter senasre :)                       
                                                                                               

           

Illusioner

Hej alla fina läsare! Hoppas ni haft en kanon helg!

Idag blir det nog att hålla sig inomhus. Vädret är kasst så det känns inte så lockande att gå ut.Men det gör ingenting. Nu kan jag passa på att börja läsa böckerna jag beställde och kanske se en film.

Satt uppe länge igår och kollade efter olika illusioner. Hittade en del riktigt roliga faktiskt.
Testa dem :) Helt ok söndagsunderhållning!

Tryck på bilden för att göra den större!

                               
Hur många ansikten ser du?     Vilket håll snurrar bollarna?      Hur många ben har elefanten?



                                             
Man med pipa eller ansikte?     Ansikte eller söt eskimå?           Ung dam eller gammal dam?



Mycket Nöje!! :)


Smarrigt!



Mmm :)Dags för efterätt! Vad sägs om färska jordgubbar med lite vispgrädde?




Inte dumt! Inte dumt alls ;)

Pizza!!


Det var längesen jag åt Pizza! Men nu när det är en lördag som denna så ska jag allt unna mig det! :) Min absoluta favorit: Capricosa med ruccola!! YUM YUM !! Och seda en film också! Värsta lyxen!



Svar på kommentarer: Jag ska plugga tillsamtalsterapeut :) En två årig KY utbildning!

Räserstädning!

Är det någon som kan räser städa så är det minsann jag :)
Det tog inte länge alls! Skönt!! Nu är det gjort och jag kan koncentrera mig på andra saker :)

Ser faktiskt ut som en städtant idag! :oP Eller hur? Tss!




Yay!

Har precis varit på posten och hämtat studentlitteraturen! Ska börja plugga i oktober! :)
Beställde böckerna för en vecka sedan så det var minsann på tiden att de kom!
Förmodligen blir det att börja läsa lite ikväll! :) Det ser riktigt intressant ut!



Vad har ni för planer i helgen?


Veckorevyn!


Jag och kevin gjorde en plåtning/intervju med Veckorevyn i juli. Hade helt glömt bort det! Till Ellinor påminde mig. Har haft så mycket annat i hivudet att jag inte tänkt på det. Köpte tidningen idag iallafall och läste den. Min ålder är fel men annars var det ju bra :) Det är i och för sig mitt fel. De skickade själva intervjun till mig och bad mig läa igenom den och godkänna den. Jag måste ha bommat att det stod fel på åldern :) Nåja.. Värre osanningar har det ju stått i tidningarna :P

Kommer nog aldrig att vänja mig vid att se mig själv i tidningarna, för att inte tala om tv!!!! Jag och Kevin är raka motsatsen till varandra. Han älskar alla det slags kameror och jag avskyr dem! Klarar inte av att varken se eller höra mig själv. Men jag måste ju ställa upp för min man! Har aldrig kollat på något av de tv inslag jag har medverkat i. Inte ens Herr och Fru har jag tittat på. Kommer förmodligen aldrig göra det heller. Någon typ av fobi kanske??


Borg


Nu är det officiellt :) Bloggen är ändrad från Lundgren till Borg :) Haha lite konstigt är det fortfarande att heta Borg. Har inte vant mig riktigt än. Men det kommer väl. Har suttit och chattat med Marielle, hjärnan bakom designen på den här sidan. Vi har bollat lite ideér runt att eventuellt ändra designen. Men den får vara som den för tillsvidare iallafall. Hur som helst så är hon sjukt duktig! Nu har hon även börjat gå skola inom webbdesign. Glad för hennes skull! Skulle ni vara intesserade av att anlita henne så finns hon länkad i menyn till höger!


Snopet!!

Det kan man lugnt säga. Kommer ner till tvättstugan och märker att någon stulit min tvättid!! Första gången det händer och förhoppningsvis sista!!! GRRRRRR!!! Såg den personen inte att den var upptagen? Eller kanske gjorde du det men struntade i det!? Vad kan man göra? Det var bara boka ny tid och vända på klacken.

Suck...

Snopet!!

Det kan man lugnt säga. Kommer ner till tvättstugan och märker att någon stulit min tvättid!! Första gången det händer och förhoppningsvis sista!!! GRRRRRR!!! Såg den personen inte att den var upptagen? Eller kanske gjorde du det men struntade i det!? Vad kan man göra? Det var bara boka ny tid och vända på klacken.

Suck...

Välling


Hoppas alla har sovit lika bra som jag :)

Har precis kokat mig lite fullkorns välling och gjort mig en knäckemacka,.
Det var bokstavligen talat år och dagar sedan jag drack välling. Hade varken lunch eller frukost hemma så jag fick gräva länge och väl i skafferiet innan hittade något. Ett problem jag har när det gller välling är att jag alltid bränner tungan!!! Är alldeles för ivirg och låter det inte svalna nog länge. Men denna gång ska den allt få stå och kallna! :)

Ska strax gå ner i källaren och sätta igång tvättmaskinen och sedan ut och löpa! JIIHAAA :) Försöker springa varannan dag nu så länge det känns trevligt ute. Sedan blir det löpband. Hade ju tänkt bada idag också men ser att temperaturen ute än så länge bara visar 16 grader. Brrr. För kallt för min smak att blöta ner sig då. Imorgon skulle det bli varmare. Runt 20 grader. Men det blir en annan historia :)



Riktigt dålig förlorare!!!




Snacka om PINSAM människa! Eller vad säger ni?


Så kul!!!



Har ni missat detta klipp så måste ni se det!!!

Slöat

Bara slöat de sista timmarna. Kollade precis på Vänner. Älskar Vännner :) En av de bästa serierna genom tiderna enligt mig :P Har precis käkat middag, lax och potatis. Mums. Har även hunnit fixa naglarna igen.

Blev riktigt nöjd faktiskt. Hoppas det sitter ett tag nu. :)




Vet att det fortfarande står lundgren på bloggen. Ska försöka ta tag i det så fort som möjligt .
Det är inte jag som designat sidan. Så jag kan inte göra det själv.

Feeling lucky today!

Jäklar vilket flyt jag har haft idag. När jag kom ut från tunnelbanan i slussen så var det strålande sol och blå himmel. Jag lullade runt i min egen värld på Götgatan, bestämde mig tillslut för att gå in på Glitter och kika. Jag var inte inne i butiken mer än 15 minuter och när jag kom ut igen så forsade vatten ner för gatorna. Det måste ha kommit ett riktigt regnil under tiden jag var inne i butiken och måste precis ha missat det. Efter en shopping och fikat var det dags att åka hem igen. Precis när jag hade stängt lägenhetsdörren och vridit om nyckeln så började det spöregna, blixtra och dåna ute! Jag har haft en himla tur som hann hem innan det. Man kanske rent utav skulle köpa sig en trisslott idag? Haha.

Sitter och vänta på att min svägerska ska skicka lite bilder från möhippan! Ska bli så spännande att se! Cant wait!


On the way out!

Nu ska jag bege mig ut på stan för att möta upp ch lämna över grejerna som Kevin behöver nere i skåne! Sedan blir det att fördriva tiden genom lite shopping :)


Sant eller Falskt?

God morgon :) Har sovit otrotligt gott inatt! YEY! Äntligen!


Laddade hem en kul app igår som jag tänkte dela med mig av här. En omgång av sant eller falskt :)
Har du koll på läget? Svaren hittar du längre ner på inlägget :)

1. År 1386 dömdes en gris i Frankrike för mord och avrättades genom hängning.
Sant eller Falskt?

2. Elefanter är det enda däggdjur som inte kan hoppa.
Sant eller falskt?

3. Grekland har full koll på sin ekonomi.
Sant eller falskt?

4. Man föds med 300 ben i kroppen. Men när man blir vuxen har man bara 206.
Sant eller Falskt?

5. I USA blir man byxmyndig vid 17 års ålder.
Sant eller falskt?

6. Alla pingviner är dödligt allergiska mot ägg.
Sant eller falskt?

7. Döva människor kan inte få tinitus.
Sant eller falskt?

8. Deprimerade och nervösa människor löper större risk att få problem med minnet i ålderdomen.
Sant eller falsk?

9. Lassie hade under en tid ett eget radioprogram i USA.
Sant eller falskt?

10. I Ryssland lyckades tjuvar stjäla ett helt vindkraftverk på natten.
Sant eller falskt?

Svar: 1. Sant (otroligt va!?). 2. Sant. 3. Falskt. 4 (beror på att många ben växer ihop i takt med att kroppen utvecklas). Sant. 5. Falskt. 6. Falskt. 7. Falskt. 8. Sant. 9. Sant (Lassie skällde själv i mikrofonen). 10. Sant (Nattvakterna märkte inget alls)

Hur gick det för er?


RSS 2.0

Design: Marielle