Vilken tur

Snacka om tur! Ringde och skulle beställa ett nytt modem idag då det tidigare gått sönder. Det visade sig att garantin på modemet går ut imorgon!! Vilken tur att jag inte väntade med att ringa. Då hade det blivit en väldigt onödig utgift.


Tisdag

Så har man gjort bort skola och jobb för den här dagen. Imorgon väntar mer jobb. Har en massa telefonsamtal att ringa och e-mail att skicka! Måste också komma ihåg att boka tvättstugan. Det håller på att vara överfullt i tvättkorgen.

Nu tittar jag på desperate housewifes. Lite sorgligt att det är sista säsongen.


Stockholm

Då var man tillbaka i huvudstaden. Resan var lång men gick ändå bra. Solen skiner och det är plusgrader. Tror jag ska lägga mig och sova en timme nu. Steg upp halv fem i morse och det känns kan jag lova.

Märkte att vårt modem inte funkar. Det går inte att starta så nu är jag utan internet. Blir så less på com hem. Har rean skickat tillbaka ett annat modem som inte funkade! Tur att jag har iphonen.


Sista kvällen

Sista kvällen hemma och den börjar lida mot sitt slut... Inte riktigt än men om ett tag är det sängdags.. Mitt flyg går 06.10 imorgon så jag måste gå isäng runt 10.00 iallafall. Känns tråkigt att åka men jag måste ju det då jag har diverse förpliktelser där också så som betala räkningar, jobba och plugga :P Nu dröjer det ju inte så länge innan jag är tillbaka i a-jaur igen. Vi ska ju faktiskt fira jul här :) hoppas alla har haft en riktigt mysig 1:a advent. För det har jag haft! Och tack än en gång till Erika för det goda fikat idag!!

Jag och mamma på bilden :)


Adventsgran

Nu står adventsgranen tänd i hallen! Mysigt va? Inte så ofta man har levande ljus i granen nu för tiden.


1:a advent

Idag är det första advent och då brukar tiden springa iväg väldigt fort, innan man vet ordet av det så är det julafton. Snart ska vi iväg på fika hos grannen och sedan ut och kolla på skyltsöndagen. Igår blåste det som bara den men tack och lov så har det slutat nu. Det är värre i södra Sverige ! Huvva ligen!


Livet är gott!!

Torkat renkött och en kall pilsner.. Det är livet det :) kvällen är räddad!!!


Kalas

Min kusin Matilda fyller 19 år idag så jag har varit och uppvaktat henne idag. Nästan hela släkten var samlad. Faster Christina bjöd på världens smarrigaste tårta :)

Nu sitter jag och beundrar en av bröllops presenterna som jag och Kevin fick av Evelina :) Tavlorna har hon gjort själv av pärlor.

Visst är hon duktig?


The next best thing ?

Nu när man inte har sin man vid andra sidan av sängen så får man nöja sig med lilla Sally :) inte helt fel heller! Hon är ju som ett snarkande (ack som hon snarkar) gosedjur :)


Lapphandskar

Det snöar lapphandskar idag. Nu är det vitt överallt ute. Det är kram snö så jag passar på att göra en snölyckta. En snögubbe kändes överambitiöst men vem vet... Kanske senare ;)


I Juletid

Kevin har släppt en julskiva med tillsammans med bland andra Marcos Ubeda och magnus Johansson. Väldigt stämmningsfull och mysig musik. Här kan ni höra och se en av låtarna från julplattan "I Juletid"

Luktar jul nu

Dags för fika :) årets första lusse bullar! Mums!


Julbak

Nu jäklar ska här drickas glögg och bakas :) Det blir saffrans skorpor och Lusse Bullar :) Har aldrig bakat det tidigare så jag är tacksam för att mamma visar mig. Här får ni en försmak. Resultatet kommer senare!


Charm Trollet

Det blåser ordentligt ute idag. Det blir ingen morgon promenad! Kan hända att jag ska testa mammas Cross Trainer som hon fick i 50 års present.

Kolla vilken söt sak jag hittade i köket idag. Undra om han tänker på en morgon macka mån tro ? :)


Granresning (eller vad man nu ska kalla det?)

Nu reser dom granen på torget i Arvidsjaur och jag hade turen att passera just i rättans tid :) julstämningen är minsann inte långt borta! Nu blir det till att plugga en stund och sedan börja med middagen. Det blir köttgryta!


Prommis

Nu har jag och pappsen precis kommit hem efter en uppfriskande promenad! Det är lite konstigt eftersom man nästan kan gå ut i gympaskor, det är knappt någon snö alls. Men det är trots allt snö :) vilket jag har saknat! Tids nog kommer det mängder av snö. Det gör det alltid. Så man får passa på att njuta av att slippa snöskottningen osv :) Tror dock inte att de skoter intresserade människorna inte håller med mig.

Bilden från i förmiddags


Spontana jag

Sent igår kväll bestämde jag mig för att åka och hälsa på mamma och pappa idag! Innan jag åkte hemifrån räserstädade jag lägenheten så det är fint när jag kommer hem. Annars får jag ångest eftersom mamma alltid har så fint hemma :P ska bli roligt att träffa pappsen och mammsen. Vi har inte sets sedan i somras då vi vag iväg på ett litet camping äventyr i Borgarudden. Längtar också efter de två vilddjuren :) Zakke och Sally!

Titta in igen för en uppdatering :)


Måndag

Idag har jag varit hyfsat duktig :) jag har fixat med lite fakturor samt bokföring. Jag fick tillbaka ett paket som jag skickade till Evelina förra veckan. Hon har nämligen fyllt 25. När paketet aldrig kom fram blev jag orolig över att posten slarvat bort det. Men så visade det sig att bläcket hade blivit blött och oläsligt. Tur att jag skrev avsändare för det brukar jag aldrig göra. Nåja, nu gör jag ett nytt försök och hoppas på att det kommer fram denna gång!

Bilden är från förra året då vi var på kryssning! Vi hade så jäkla kul!! :)


Wordfeud


Ett av mina favorit spel just nu är wordfeud! Super bra tidsfördriv! Har spelat 3 omgångar mot Kevin den senaste tiden och han har vunnit varje gång! Så sjukt irriterande! Vi spelar dessutom på svenska vilket inte ens är hans modersmål. Haha, helt otroligt! Jag är lite av en dålig förlorare så det är nog tur att han är i Skåne :) antingen har han väldigt tur, eller så är det jag som är dålig eller så är han helt enkelt bara bättre än mig ! Den sista teorin sårar mitt ego way to much då den kan kan jag inte godta! :P


Armageddon!

Sitter och kollar på Armageddon på kanal 5. Sååå bra film! har ni inte sett den så gör det för tusan :) Jag vet att jag inte kommer att titta på slutet för jag börjar gråta varje gång! Jag gråter ALDRIG till filmer men just i denna film kan jag inte hejda mig. Den är ju rätt gammal också så det väcker en hel del minnen från det förflutna. Speciellt filmusiken :P Liv Tyler måste vara en av de vackraste kvinnorna som finns. Så naturlig men ändå super fin! Amazing! Känner mig vrål hungrig. Funderar på att göra mig lite tonfiskröra (receptet nedan i bloggen) men känner mig lite lat... Ähhh... Så jobbigt är det ju inte... Bara man får tummen ur, så att säga ;)

Fredag


Snart är det helg igen. Jisses vad tiden går fort! Jobbar mitt sista pass i kväll sedan är jag ledig nästa vecka. Skönt! Har inga speciella planer inför denna helg men ska försöka börja skriva lite på rapporten. Det va så längesen jag gick skola så det är knappt man kommer ihåg hur man ska lägga upp saker och ting. Men jag tror att när man väl börjar skriva så löser det sig nog!

Köpte en klocka på Ur & Penn förra veckan! Har förälskat mig i den!! :)


Crazy Blue :)


Hittade en bild på jag och Kevin då vi hade en spa dag här hemma för ett par veckor sedan. Vi testade en så kallad mudmask! Sjukt obekvämt att ha på sig!! Men huden blev faktiskt riktigt mjuk och kändes ren efteråt! Så jag antar att det var värt det !

En annan sak som jag tidigare verkligen trott varit bullshit är dom där plåstren som man klistrar på näsan som ska avlägsna ( dra ut ) pormaskar. Det FUNKAR verkligen! Jag blev förvånad! Det gör ju sjukt ont att klämma dem så detta plåster är definitivt ett alternativ att föredra :)



Efter Tio

Sitter och tittar på Efter Tio på Tv 4. Kevin har precis gästat studion :) Det kunde jag ju bara inte missa. Det var med en klump i halsen som jag sa hejdå till honom i morse. Nu ses vi inte på 3 veckor! Det finns inget roligt med det. Men vad ska man göra? Det är bara att gilla läget och hoppas att tiden går fort. Ingen mat finns det i kylen. Måste ut och handla. Sedan blir det plugg och jobb som gäller för min del.

Svar på kommentar

Godmorgon ! På väg till skolan. Sjukt mycket folk på T banan. Jag har inte riktigt vant mig vid det än. Jag tycker fortfarande det är trångt och jävligt!

Svar till dig som kommenterade mitt senaste inlägg:
Tack då mycket va jag blir! Det är inte jag som designat sidan. En tjej som heter Marielle har fixat den åt mig. Hon finns länkad på sidan av min blogg om du är intresserad av att kontakta henne :)


Tröttans!!

Då har man gått skola hela dagen, förhoppningsvis har jag blivit lite klokare efter dagens föreläsning! Är på väg hem från jobbet nu. Ska bli så skönt att lägga sig i soffan och sörpla i sig lite te. Jag känner mig verkligen helt slut. Vet inte hur många gånger jag har nyst idag. Kan hända att en förkylning är på G. Hoppas inte det för jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu. För mycket som ska göras.

Oj, nu va det nära att jag skulle missa min hållplats haha. Är så inne i bloggandet :)


Tonfiskröra!


Måste bara tipsa om ett superbra recept på tonfiskröra som jag hittade! Hur enkelt och gott som helst! Rekommenderas starkt :)


Farsdag!!


Idag är det farsdag! Glöm inte att gratta din pappa! Jag kom ihåg det detta år utan påminnelse från mamma, vilket är otroligt. Jag är sämst på att komma ihåg födelsedagar osv. Datum är inte min starka sida.

Nu har jag iallafall laddar ner en påminnelse app till telefonen och lagt in alla viktiga datum som en påminnelse. Kanske kan anses som fusk :P men det är bättre än glömma.

Blev kvar i Kristianstad betydligt längre än det var tänkt. Åker tillbaka till Stockholm ikväll. Kevin är på teatern och jag är i lägenheten. Tänkte hjälpa honom att städa den eftersom han nästa helg ska flytta ut. Duktiga Fru Borg :)

Bäst att sätta igång antar jag !

Ciao! ;)


Nedan en bild på pappsen!!!


Kristianstad

Som jag nämnde tidigare såg jag Grease förra helgen i Kristianstad! Vilken vacker stad det är, påminner om Gamla Stan i Stockholm. Musikalen var såå HIMLA bra!! Jag visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig eftersom jag har svårt att se "min" gulliga Kevin spela en kaxig Danny haha :) Men han fixade verkligen det galant! Det är synd att det inte blev någon turné med musikalen som det var tänkt från början! Alla uppe i norr skulle säkerligen uppskatta att se den. Men allt blir inte alltid som man vill. Så är det bara! Dessutom hoppar han ju på julturnén och den kommer ju upp högt i landet. Ända till Arjeplog och Luleå :) Har även tjuvlyssnat på julskivan som de spelat in. Den är verkligen bra :) Idag är det lördag, dock en lugn lördag. Ganska skönt det också. Ska fixa med lite middag och sedan blir det till att plugga resten av kvällen. Känner mig stolt över mig själv. Denna vecka har jag läst ut en mycket tjock bok :) Ska påbörja den andra i kväll. Förmodligen kommer jag behöva läsa om en del kapitel i några böcker för det är ju helt omöjligt att ta in, fatta och komma ihåg allt när det är så mycket som ska läsas. Hoppas alla får en trevlig lördag!

RSS 2.0

Design: Marielle