En legend har lämnat oss..

Kevin väckte mig tidigt på morgonen innan han åkte och berättade att Michael Jackson hade gått bort...
Jag kunde inte fatta det!!!! Blev så himla ledsen och chockad.

Har suttit och lyssna på hyllningen till Michael Jackson på P3. Det är många olika känslor jag känner när jag lyssnar på hans musik idag. Han har varit en stor idol för mig och det är svårt att acceptera att han är borta. Jag tänker också på hans barn som han lämnade efter sig. Dom är inte gamla alls. Det måste vara otroligt svårt att inte heller kunna sörja i fred på grund av media hysterin!

Jag såg en intervju på aftonbladet där man hade pratat med ett fan av michael och där sa han:
"Michael Jackson he aint dead. Its just the show that stoped. He is still gonna be in existence and become a guardien angel "

Och det tror jag verkligen på. Han kommer att leva vidare precis som Elvis. Hans musik kommer föralltid att fortsätta inspirera och skapa nya minnen...

En liten tröst är i alla fall att jag vet att han befinner sig på en mycket bättre plats nu än vad han gjorde när han levde här på jorden.

Länge leve the King of Pop!!! Jag glömmer dig aldrig Michael!!








Natt Uggla

Kevin ligger och sover, han är helt slut efter idag, tror det håller i sig lite från igår också. Man blir så trött av att resa. Själv är jag klar vaken. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att bli trött. Kan inte sova alls.

Vi har vait vid vattnet idag och mått gott... solat, men inte badat... En fantastisk dag har det i alla fall varit. Önskar att hela sommaren kunde vara så här.. Förstår ju att regn också är nödvändigt men då kan det väl regna på natten tycker jag.

Det kommer mycket ljud från lägenheten under oss.. Det är ett par som bor där som bråkar konstant... Ljudnivån är på max under de mest konstiga tiderna på dygnet, tidigt på morgonen och sent på kvällen. Dom ska flytta till hösten. Då får vi nya grannar, hoppas dom kan hålla bättre sams.

Snart kommer min lilla Kusin Alma till Stockholm. Hoppas Hoppas att jag hinner träffa henne med familj. Har saknat dem såååååå mycket. Tänkte faktiskt på lilla Alma idag när jag såg alla små barn leka i vattnet..

Nu ska jag ta mig lite varm möjlk och hoppas på att John Blund kommer på besök :P

Kramar!
Sofia

Första doppet!

Idag tog jag sommarens första dopp! Det skulle tydligen vara 21 grader varmt i vattnet men jag kan lova att det kändes mer som minus grader haha. Men när man väl har tagit sig i vattet så är det inte lika farligt längre. Det var hur mycket folk som helst som badade och jag kunde ju naturligt vis inte vara sämre. Jag fick ha lite semester idag. Kevin var ju som sagt i göteborg men jag stannade i stockholm i det fina vädret och solade. Det blev dock ingen grillning eftersom allt var slut på affären. Men imorgon kanske.

Pratade lite med mamma också, hon väntade främmande och hade bakat en hallon paj. Men jag undrar om hon fuskade så som dom gör i reklamfimerna på TV :P Ni vet när dom glömmer bort att dom ska få främande och tar fram något från frysen :P

Frågor och svar nu :
Kommer jag till Enköping? Svar - Ja :P Ska bli jätte roligt.
Kommer jag till Åminne? Svar- Nej tyvärr. Hade gärna följt med men det funkade inte. :o(
Hur mycket kostar en Kevin T-shirt? Svar- 160 kr st och då får man en affish på köpet :)

Många soliga Kramar!
Sofia

Sommar värme

Sommar sommar och sol, havet och vinden och..... hur går den sedan? Har alltid undrat det.... :P

Myyy goooood vilket UNDERBART sommarväder vi haft idag! Heeelt underbart! Vi har legat ute på bakgården och solat idag och sedan gick vi till en ute servering och käkade pizza och drack en kall öl :) Växlade ett par ord med mammsen också, dom hade inte lika bra väder i norrland men ändå en hel del sol ! Hoppas hoppas att denna värme håller i sig nu ett tag så man hinner få lite färg. Jag har jätte svårt att bli brun tråkigt nog men lite fräknar ska man väl ändå kunna få. :O

Imorgon åker sötisen till Göteborg och då hade jag tänkt hinna sola lite och grilla en god middag tills dess att Kevin kommer hem. Han älskar grillat. Ska försöka hinna förbi sony kontoret också... Men vi får se hur det blir med det.

Kevins hemsida har ju kommit igång nu också, kan lova er att bloggen funkar mycket bättre nu än vad den gjorde innan så sidan i sig är mycket bättre nu :) Jag vet att många har saknat den... Men den som väntar på något gott - som man brukar säga!

Avslutningsvis så vill jag bara säga att det är otroligt ROLIGT att jag har så många läsare!!! Cirka 400 st per dag - Inte illa. Ska försöka att bli bättre på att uppdatera men ibland så kommer saker emellan. Vill också säga till alla er som skriver kommentarer att det är kul att läsa. Uppskattar verkligen det. Tack så mycket!!

Kram på er!
Sofia


Bilden skickade Ellinor till mig. Hoppas det är ok att jag lägger ut den!

Mysig Helg

Hejsan!

Hoppas alla hade en riktigt trevlig midsommar.
Fredagen tog vi det mest bara lugnt. Mamma och pappa ringde och vi sjöng snapsvisor tillsammans, det var lite kul. Dagens teknologi säger jag bara :o) Det hade dock varit roligare om vi hade kunnat åka hem under midsommarhelgen. Men eftersom Kevin skulle sjunga på söndagen så var det ingen idé.

På lördag kom Gustav och Frida och hälsade på, vi gick ut och åt en god middagen och sedan åkte vi hem till oss, satt mest och svamlade hela kvällen. Jätte kul att se dem igen. De är allt  för mellan gångerna. Frida ska ju dessutom ha barn!!! Har vetat det ett tag nu så "chocken" har lagt sig. Känns roligt och konstigt på samma gång. Men jag vet att hon kommer att bli världens bästa mamma, är så glad för dera skull. Och behöver hon barnvakt så är ju jag bara ett telefonsamtal bort  :o)

Idag har vi varit på stan och shopat en massa nya kläder till Kevin. Han behövde det. Och jag fick mig 3 nya handväskor. Min gamla var så sliten och idag hade den gjort sitt. Ikväll har vi  käkat tacos och mysat. Jag ÄLSKAR tacos. Blir aldrig less på det.

Det var någon som undrade vad Kevin har för storlek på tröjor/t-shirts. Svaret på det är Small. Jag vet fortfarabde inte när  hans hemsida kommer igång. Vi kan bara vänta.

Kul också att  Laila Bagge har förlovat sig!!! Stort Grattis till henne.

Ha en skön Kväll Sötnosar!

Onödigt med rubriker ibland...

Hallå Hallå!

Vaknade klockan 14.00 idag efter gårdagens festande. Det var riktigt kul och vi kom inte hem förrän på morgonsidan. Man mår väl som man förtjänar idag men det var det värt :P

Nu är det bara att ta tag i städningen... Kevin är (som vanligt) och repar så jag måste skynda  mig om jag ska hinna med allt innan han kommer hem igen. Mycket som ska göras innan dess...

Ikväll ska vi ha en Harry Potter kväll :P Vi ska plöja oss igenom alla filmer så att vi är uppdaterade innan vi ska se den sista filmen. Vi fick en inbjudan till preimären där några av skådespelarna också skulle närvara. Men vi var tvugna att tacka nej eftersom Kevin har en spelning samma dag. Det var lite synd. För vi hade gärna gått!

Några av er undrar när Kevins hemsida kommer igång igen men tyvärr har jag inget bra svar på det. Nu när det är midsommar så är många lediga också. Men jag hoppas på att det ska funka till veckan igen. Kevin släpper ju sin nya singel snart :o) Jag tror att det kommer bli en glad överraksning, mer än så kan jag inte säga just nu men jag hoppas att ni gillar den!


                      


Har ni förresten testat detta? Jag vet inte om det verkligen funkar eller om man bara inbillar sig att det faktiskt gör det. Men det var Evelina som presenterade mig för denna produkt :P Sist jag var ute och handlade så fick jag syn på den och var tvungen att köpa den. Dessutom så innehåller den en mamssa nyttiga vitaminer också. Det är ungefär samma som de andra brustabeltterna man köper skillanden är att detta också innehåller vätske ersättning :)

Trevlig Midsommar!

Fest Humör!

Ikväll är jag och Kevin bjudna till inflyttningsfest hos Jacke, ni vet killen som spelar bas i bandet. Jag ser verkligen fram emot det! Känner mig på Super G ;o) Så nu har jag mer eller mindre dragit fram hela min garderob för jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Det är väl det so är jobbigt med att vara tjej... Allitd problem och beslutsångest med kläder, frisyr, smink osv osv osv... Tänk så mycket enklare det skullle vara att va kille, man tar på sig en skjorta och jeans samt kletar lite vax i håret så är man ready to party :P Eller?

Ringde till tandläkaren idag också, något jag borde ha gjort för längesen. När jag var yngre hade jag tandställning och när jag äntilgen fick ta bort den så satte dom en järntråd bakom mina tänder så att dom skulle hållas på plats. Nu är det så att den har släppt både uppe och nere... Jag blir så jäkla arg, för som ni alla vet så kostar det en hel förmögenhet att gå till tandläkaren och det här är inte första gången som tråden släpper, har säkert laga den 6-7 gånger sedan dom slimade fast dem. Nåja.. finns inte så mycket att göra.. Har tid nästa vecka på tisdag klockan 13.45 och då ska jag minsan ta med mig Karlssons Klister!!!

Valpen döpte mina föräldrar till Zakke... Här är en bild på honom som mamma skickade i morse, 10 veckor gammal! Han är så söt så man vet inte vart man ska ta vägen. Tycker att det är så himla fint när han är så pass mörk!




Just nu ligger Kevins hemsida nere. Det är ett probelm som dom jobbar på. Men som ni kanske förstår så kan han inte blogga just nu. 

Kram!
 

WIIIEEE

Imorse när jag vaknade var det ju faktiskt sol för första gången på väääldigt länge! Det har ju känts som höst den senaste veckan, definitivt inte som juni måndad som det faktiskt är. Håll tummarna nu för att detta väder håller i sig! Det ska jag göra!

Idag har jag inte gjort mycket alls. Kollat på när Kevin har spelat Harry Potter på X-box haha. Förrut brukade jag verkligen hata att titta när andra spelar men nu så kan jag tycka att det är rätt skoj, fast det beror sålkart helt på vilket spel det är.

Kevin är på Göta Lejon ikväll och repar inför musikalen. Han är så himla duktig! Han har redan lärt sig HELA manuset(!) Det är helt obegripligt för mig hur snabbt han har lärt sig. Han repar väldigt mycket dans också men jag är inte ett dugg orolig för alla ni som följde med i Idol vet ju redan att han är duktig på att dansa. Det kommer att bli kanon bra det här med musikalen.

Jag är hungrig som en varg men jag måste vänta till Kevin kommer hem. Han ska nämligen göra en grönsaksoppa till middag! :P Hoppas det smakar bra. Jag är egentligen inte så mycket för soppor men jag vet att Kevin älskar det så jag får väl offra mig :p

Kram Kram

Regn och änglar


Hallå Hallå!

Nu ska vi se om jag har mer tur än förra gången jag skulle blogga. Då satt jag nämligen på ett tåg och hade skrivit hur mycket som helst men när jag skulle publicera det så hade jag inget internet och allt försvann. Då blev jag så irriterad och packade ner datorn i resväskan igen haha.


Anyway... Igår var vi i Söderhamn på schools out.. Det var jätte dåligt väder och regnet öste ner under hela konserten och signeringen. Jag var så otroligt imponerad av alla som stod kvar och såg hela showen trots att de flesta av dem varken hade paraply eller regnkläder. Ännu mer imponerad och tacksam är jag över dom som köade i ca en timme efter spelningen för att träffa Kevin och få sin skiva, t-shirt eller papperslapp signerad. Jag såg hur de frös och när de väl kom fram såg det ut om om de bokstavligen hade badat. Tack till alla föräldrar som så tålmodigt köade med sina barn också.
I kväll får vi hoppas på bättre väder. Det regnar inte än iallafall.. Peppar Peppar.. :o)
Kevin har fått en massa fina presenter  från sina fans, T-shirts, blommor och fotoalbum. Super gulligt.

STOOOR Kraaaaaam till alla som kommenterade mitt förra inlägg. Ni är bäst! Massa bra namnförslag! Dom har inte bestämt sig än. Men på valpens stamtavla heter han Vanko.. Kul med lite ovanliga namn också.. Det kanske blir Vanko men som sagt, de har inte bestämt sig än... Lovar att beratta senare vad det blev...

Trevlig Lördag Gott Folk :P

Namn Förslag???

Hejsan!
Just nu siter vi på tåget påväg till Kristianstad. Det ska bli hur mysigt som helst med en allsångskväll! Det ryktas också om att det ska vara bättre väder nere i skåne än i Stockholm idag! Så håll tummarna.

För två veckor sedan förlorade vi ännu en kär familjemedlem, nämligen vår schäfer hund Diesel. Han var bara tre år och skulle fylla 4 denna veckan. Han blev akut sjuk, drabbades av tarmvred och dog under loppet av 4 timmar på operationsbordet i Luleå. Ingen vet varför vissa hundar får detta, det finns ingen förklaring ännu. Jag blev riktigt chockad när mamma ringde och berättade den sorgliga nyheten. Kunde inte fatta det!!! Det kommer verkligen att vara tomt nu när man kommer hem till Arvidsjaur för att hälsa på nu närbåde Diesel och Foppa är borta.. suck...

Den goda nyheten är iallafall att mamma och pappa ska åka och hämta en ny liten schäfer valp på lördag. Det är en liten kille på 9 veckor och hur söt som helst. Nästan så man blir lite sugen själv, fats jag vet ju att det inte går att skaffa något djur just nu.

Här är det iallafall två bilder på lill killen. Mamma vill att han ska heta Harry men pappa är inte helt med på noterna. Har ni något bra namnförslag på vad den lille krabaten ska heta ? :o)





Sommar saker

Har suttit här på förmiddagen och funderat över vad det är som gör att sommaren är så
underbar, mysig och efterlängtad...

Förrutom värme, sol  och bad så är sommar för mig:
Jordgubbar
Is glass
En kall öl under en stekhet dag.
En god grillad middag.
En fisketur
Och så klart lata dagar på stranden..

Vad är sommar för dig?

Kramar

RSS 2.0

Design: Marielle