Trötter

Idag tog vi en lång och välförtjänt sovmorgon. Vi har mest tagit det lugnt hela dagen, betalat lite räkningar och sprungit lite ärenden. Jag har även städat en del.

Vi kom precis hem från filmhuset. Kevin fick ett stipendium från teaterförbundet för hans insats som artist :) Det märktes att han blev rörd när han skulle gå fram och ta emot diplomet.

Imorgon ska vi upp tidigt föt att ta morgonflyget till Umeå, Kevin har en spelning där på kvällen. Mamma och två av hennes arbetskompisar kommer och tittar, ska bli roligt att träffa dem. 

Nu ska jag krypa under täcket. Känner mig helt utmattat...

Sov gott.. 

Fashon show i Linköping!

Japp, idag har vi spenderat många timmar här i linköping. Har aldrig varit tidigare på en modevisning men det var riktigt roligt faktiskt. Om en stund ska vi bege oss till Västerås då Kevin ska ha signering. Sedan åker vi hem till Stockholm. Men imorgon åker vi åter till Linköping igen eftersom Kevin ska va med på modeshowen då också :) Mycket som händer just nu. Roligt som tusan.

En annan rolig sak är ju det vackra vädret vi har!!! Det är ju helt otroligt vilken värme som kommit. Super härligt. Man får riktiga sommarkänslor och sedan blir man lite extra kär också :) Men snart får det vara nog annars spricker jag! :o)

Ha det gott!


La Chance By M.O.S

Idag har jag på mig mitt absoluta favoritarmband :)

Funderar ni på att köpa nya smycken så rekommenderar jag att ni tittar på La Chance, det finns hur mycket snyggt som helst för killar också :) Det finns en historia bakom dessa smycken också, kinesisk filosofi, jag älskar sånt :) Är man två älskande som bär dem så ska det tydligen stärka förhållandet osv. Jag och Kevin har såklart var sitt. :P

Vill ni läsa mer så gå in på www.la-chance.info





Fiiiiint va?! :)

Sköt om er! Kram!

Mat och mer mat

Det är skönt att vara hemma i Arvidsjaur igen.Detta är första helgen på... hmm.. så länge jag kan minnas då vi får vara lediga över en helg.  Mamma skämmer bort oss med massor av god mat. Det är ju faktiskt himla skönt att få maten serverad :) Igår var vi ute på samhället och shoppade lite. Kevin hittade en massa fina kläder. Sedan på kvällen blev det mammas goda grekiska pytt i panna.  

Här kommer receptet på det för er som är nyfikna:

Ingredienser:
* 1 påse klyftpotatis
* 500 gr fläskfilé
* 1 röd paprika
* 1 gul paprika
* 2 gula lökar
* 3 tomater
* 1 burk fetaost

Marinad:
* 1.5 dl olivolja
* Soja
* 3 vitlöksklyftor
* 1 tsk ingefära
* 1 tsk sambaloelek
* salt
* svart peppar

Såsen:
* 2 burkar creme fraiche naturell
* 4 msk majonäs
* Italiensk salladskrydda
* En till två pressade vitlöksklyftor.
* Rör ihop alla ingredienserna ordentligt.

Strimla filén och marinera den i ca 6 timmar. Bryn sedan köttet en liten stund. Blanda grönsakerna och köttet i en smord ungfast form. Avsluta med att smula över fetaosten. Sätt in i ugnen ca 30 minuter, 225 grader. Servera med en god sallad till samt såsen. Lycka till! (det är super gott och enkelt)

Här kommer lite bilder från gårdagen :)










(denna bilden är från förra helgen då dom också gjorde grekisk pytt i panna i sommarstugan)


Sov gott älskade bubben!

Imorgon åker pappa iväg med Foppa till veterinären. Hans resa är slut nu. Han är 13 år och hans höfter orkar inte bära honom längre. Jag är glad att jag hann åka hem och säga  hejdå. Mamma har gjort honom fin, borstat hans päls osv. Det är roligt att skaffa djur men grymt när man måste ta farväl. Dom blir ju som en familjemedlem. Det gör så jävla ont.

Han är finast i världen och jag kommer sakna honom otroligt mycket.




Glad Påsk!

Då har man varit tillaka i Sverige några dagar och landat. Man brukar ju säga "borta bra men hemma bäst" hehe. Jag vet inte om det alltid stämmer. Jag hade inte haft något emot att stanna längre på soliga Malta. Men man måste ju tillbaks till verkligheten förr eller senareoch som tur var så var ju stockholm också rätt soligt nät vi kom hem, förrutom idag!!

Ikväll ska vi på mini kryssning. Tror det kommer bli hur roligt som helst. Har bara varit på kryssning en gång tidigare och det var med min familj när jag var väldigt liten. Det enda jag minns var att dom hade ett stort bollhav :)

Vi var på Ikea i tisdags och hämtade vår säng, vi handlade även ett köksbord, en tv-bänk och en massa små prylar. Nu har vi bara tv-bänken kvar att montera. Jag måste säga att jag är väldigt nöjd, nu börjar det kännas som ett hem!


En massa presenter från Kevins maltesiska fans :) Kevin är som ett barn på julafton!



En massa intervjuer när vi landade.


Glad påsk :o)



Hallå från Malta!

Hallå Hallå! :)

Ville bara uppdatera lite. Vi har det super bra här! Vi bor på ett underbart hotel och vädret kunde
inte varit bättre med tanke på att det bara är april. Folk badar i havet och gå runt i linne och shorts.
Hade jag vetat att vi skulle ha så tur med vädret så hade min packning sett annorlunda ut hihi. Jag har till och med lyckats få lite färg, eller snarare bränt mig och fått lite fräknar :) Det är härligt men man måste ändå vara försiktig, speciellt om man är lika ljus som mig.

Kevin har fått ett härligt bemötande av alla fans! Han var nog lika förvånad som mig över den hysterin vi mötte. Känns otroligt bra att få lite semester också. Iallafall för min del, Kevin jobbar ju såklart på som vanligt. Han ligger och sover för närvarande men jag ska väcka honom om en timme då vi ska ut och äta en middag.

Gonna write a little in english as well since some people from Malta also is reading my blogg. Just wanted to say thank you to everyone for supporting Kevin so much it means everything for him.. And a special thanks to his family who alays has his back no matter what. It truly was wonderful to see all of you again. Love you alot!

Här kommer ett smakprov på lite bilder. Lägger såklart in fler så småningom! Enoy! :o)


Pussar på balkongen :) I love it!


Underbart!


Utsikten från våran balkong! Whoohoo!


Ha en riktigt trevlig helg allihopa!
Kramar!


Otur!

Ja som sagt så åkte vi tillbaka till Ikea idag för att hämta alla grejer vi sett ut...  Sedan visar det sig att dom inte hade sängen på lagret. Istället hänvisade dom oss till ett annat Ikea där dom lovade att grejerna skulle finnas.. Jo TJENA... När vi kommer fram så är det slut där också. Otroligt irriterande. Kört genom halva Stockholm och sedan har dom inte ens grejerna dom lovat oss.. Nåja... Vi gör ett nytt försök på måndag igen. Vi köpte iallafall en hylla och en super fin Tv, samt lite små prylar såklart.

Tidigt imorgon, närmare bestämt klockan 04.20 kommer taxin och hämtar oss. Planet från Arlanda går runt 06.00. Ska bli roligt att träffa alla på Malta igen. Tror det kommer bli helt underbart! Jag känner lite panik nu för jag har inte ens packat. Ska ta och göra det nu och sedan titta lite på fotboll om det finns tid.

Ha det bra!

KRAAAAAAAAAAM !!!!!!!!!!!!!!

Solsken!

Oj vilket underbart  fint väder det är i Stockholm idag! Nog för att jag tycker att man ofta blir lurad till att tro att det är varmare än vad det faktiskt är :P Ofta blåser det som sjutton vilket gör att det känns som minus 5. Idag tycker jag dock inte det ser ut att blåsa så mycket.

Vi var en snabbis på IKEA igår. Bara för att kolla så vi hade valt rätt madrasser till vår nya säng. SÅ idag ska vi åka och hämta allt. Vi får hjälp av Kevins turne ledare som har någon slags skåp bil. :)

Vi har bestämt oss för vilken sova vi ska ha också. Men det var fem till sju veckor leveranstid på den. Men det får vi helt enkelt leva med. Vi har ju klarat oss utan soffa hittils :) Dessutom är vi ju inte hemma sådär jätte mycket eftersom Kevin reser runt en hel del.

Nu ska jag ta mig lite frukost. Det kurrar gott i magen ;) Det kan hända att det kommer lite bilder senare idag. Mamma klagar på mig eftersom det var längesen jag uppdaterade med bilder hehe. SÅ nu är det bäst att göra henne glad.

På återseende :P


RSS 2.0

Design: Marielle