Drömmar

Inatt har jag drömt en massa drömmar. Bland annat drömde jag om Foppa, inte hockeyspelaren utan om vår hund som inte längre finns med oss. Jag drömde också om en gammal barndomskompis som jag inte haft kontakt med på flera år! Precis när jag vaknade så kunde jag komma ihåg allt jag drömt i detalj. Men nu kommer jag nästan inte ihåg något alls. Mysko! Jag drömmer otroligt mycket och har sagt flera gånger att jag ska börja skriva en drömdagbok. Vi får se om det blir av.

Idag har jag betalat räkningarna samt bokat en tågbiljett till Kristianstad till på fredag. Ska nämligen åka ner och se musikalen nästa helg :) längtar!
Försökte hitta flygbiljetter till Arvidsjaur i helgen. Men allt var slutsålt annars hade jag åkt dit denna helg. Synd!

Nu ska jag fixa lite med middagen.


Wii

Vilken skön dag detta har varit! Den inleddes med en much needed sovmorgon :) har legat mer eller mindre hela dagen framför tv:n och kollat på serier. Det har varvats med en hel del Wii spel Också :) så sjukt kul det är!
lite beroende framkallande till och med!

Nu är jag påväg till kevins signering inne i stan. Hoppas på mycket folk!


Hem ljuva hem

Sååå skönt att äntligen vara hemma igen. Trodde aldrig att denna dag skulle ta slut!!! Var trött och hungrig under hela föreläsningen. Känner mig mer förvirrad nu än tidigare haha. Så går det kanske när man strulat med frukosten? kl 16 kom Kevin och mötte upp mig vid skolan. Det var fint :) så bestämde vi oss för att gå ut och käka. Vi hittade en super mysig restaurang som vi aldrig besökt tidigare.. Ack vad skenet kan bedra. Jag beställde spagetti med köttfärsås och Kevin tog en lasagne. Fy tusan va dåligt det smakade. Det var rent utav äckligt. Dum som vi var så åt vi till vi iallafall inte va hungriga längre istället för att skicka tillbaka skiten och vägra betala för den. Än mer komiskt är det när servitrisen kommer fram och frågar om maten smakade bra när hon ser att tallrikarna är mer eller mindre orörda. Wtf?!

Nåja... Det var vårt fel som inte sa ifrån... Men jag lovar att den restaurangren skulle vara ett ypperligt fall för kniven mot strupen!!


Attans

Är på väg till skolan i denna stund! Försov mig i morse så jag hann inte äta frukost! Hungrig som en varg är jag! Får nog springa in på pressbyrån och köpa mig en banan iallafall. Tur att jag kom ihåg att ta med mig lunchlådan :)

Det är friskt och skönt ute. riktigt uppiggande!


Greys Anatomy

Vilken spännande föreläsningsdag det har varit. Det finns hur mycket som helst man kan lära sig om hur man hanterar stress och vilken inverkan det kan ha på oss på både gott och ont. Sista timmen på eftermiddagen var dock ganska seg. Man försöker ta in all information och anteckna det man tror är det viktigaste på samma gång vilket är väldigt energi krävande. Det blev många kaffekoppar med andra ord.

Ligger i soffan och njuter av att bara vara hemma. Hade det inte varit för ett av mina favoritprogram går ikväll skulle jag gå och lägga mig om ett tag haha. Men Greys Anatomy kl 21.00 är värt att vänta på!


1 minut

Till tunnelbanan kommer. Är på väg till Slussen. Idag har vi en föreläsning hela dagen som ska handla om stress. Det ser jag fram emot. Tror det kommer vara intressant. Var sjukt trött när väckarklockan ringde kl 7.00. "nääää... Bara 10 minuter till" tänkte jag. Täcket, kudden och madrassen känns extra mjuk och skön på morgonen. Men när jag väl har tagit mig upp och fått i mig frukost så känns det trots allt inte så farligt :)

Äntligen har dom på blogg.se fixat en app till mobilen! Testar den för första gången nu. Än så länge funkar det bra :)


Regn och Rusk!

Herre Jösses vilket skit väder vi har haft idag! Det verkar aldrig vilja ge sig! Det verkar inte bara vara stockholm det har varit såhär, pratade med mamma och i Arvidsjaur regnar det också.

Skola hela dagen idag. Klev upp klockan sju och har haft föreläsning från 9.00-16.00. Sedan hem och käka lite snabbt och så viare till jobbet. Kom hem runt halv nio. Inte så konstigt att man känner sig lite sliten kanske?
Varje ledig stund har jag dessutom suttit med telefonen och mailat folk som en galning samt ringt upp folk som försökt nå mig. Det positiva är ju att tiden går väldgt snabbt när man hela tiden har något man måste göra. Speciellt om det man gör är roligt eller intressant. Det är inte så dumt! :)

De som körde/gick förbi mig idag när jag var påväg till jobbet måste ha fått sig ett ordentligt skratt! Det stormade ute så mitt paraply vände sig ut och in precis när jag skulle gå över övergångstället. Då jag kämpade med att fixa till paraplyet såg jag mig inte för och trampade rakt i en decimeterdjup vattenpöl! Jag hade tygskor så självklartblev jag totalt genomblöt!
Självklart såg alla runtomkring vad som hände men jag låtsades som om inget hade hänt och lunkade vidare i rask takt. Som om det inte vore nog.. När jag kommit runt hörnet, stannade jag för att rätta till det sablans paraplyet, samtidigt kom det (som det kändes) en ordentlig stormby. Jag försökte gömma mig bakom paraplyt och på något sätt så blev det en virvelvind i mitt hår. Håret stod rätt upp och snurrade runt runt runt runt.. I samma ögonblick får jag århundradets kramp i mina tår i BÄGGE fötterna samtidigt. Det är i och för sig ine så ovanligt att jag får kramp i fötterna, det händer alltid när jag badar eller är allmänt kall om dem. Så egentligen var det väl ganska väntat. Tårna lägger sig på varandra i ett onaturligt läge. De ser helt  deformerat ut. Så när jag stod där längs en av Stockholms mest trafikerade gator med en virvelvind i mitt hår, ett paraply som var "upp och ner", dynblöta fötter och med världens kramp så kunde jag inte annat än att skratta... Jag kom på hur dum/rolig jag måste se ut! Jag haltade vidare och när jag väl kom fram hade jag världens vattensamling i paraplyet som jag aldrig fick tillfälle att rätta till... Det hade jag naturligtvis inte tänkt på så den vattensamlingen fick jag över mig...

Min träning har tyvärr blivit lidande den sista tiden. Helt ärligt så är jag inte typen som tänker "äh det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder". Är det kasst väder så tänker jag snarare "Ok, det regnar idag. Då struntar jag i att fara ut och springa.. Det blir nog bättre imorgon".Tyvärr så håller min teori inte särskilt bra. För nu har det gått 2 veckor och jag har inte motionerat en enda gång. Crap! De som är ute och springer under sen hösten och vinter säsongen gör det förbannat bra! Jag har gett upp ute träningen för det här året. Väntar istället på mitt gymkort som jag ska använda till sommaren kommer igen! Det passar mig bäst!

Nu en kopp te och sedan sängen!

Night Night...


Lazy Sunday!


Idag har minst sagt varit en slapp dag. Har inte gjort något vetigt alls. Skulle egentligen tvätta och städa men har varit alldeles för lat för det.. Jag får ta tag i det imorgon innan jobbet. Den som spar han har :/ Tyvärr..
Innan jag går och lägger mig måste jag läsa rätt mycket ur studielitteraturen. Det har jag ju iof inget emot för det är väldigt intressant. Tycker det är ganska mysigt att läsa innan man ska sova.

Mitt virus program har nyligen gått ut. Så det måste jag förlänga. Problemet är att jag inte vet hur man gör. Allt såndant sköter vanligtvis Kevin om. Nu när han inte kommer hem förrän nästa vecka måste jag försöka klura ut det själv. Tekniska Sofia - Not So Much.


Bullbak och möten

I Söndags hade jag en bak kväll! Det började med snickers och sedan fick jag för mig att jag skulle baka bullar också vilket jag aldrig testat tidigare!! Det är sällan jag har känt mig så huslig :) Dom blev riktigt goda också!! Till och med Kevin som egentligen inte är ett jätte stort fan av bullar tyckte om dem! Fast det är klart nybakta bullar och ett glas iskallt mjölk är det få som kan stå emot :) 

Igår hade vi ett sista möte med Kanslichefen på BRO, producenterna och PR tjejen inför pressreleasen och singelsläppet på Berns på Fredag.  Allt känns toppen! Jag ser verkligen fram emot imorgon! Låten är riktigt bra också!

Nu håller min älskade man på att fixa lite lunch. Bäst att jag pallrar mig till köket :)

                                               

                     


Fart och fläkt!

De senaste två veckorna har minst sagt varit väldigt blandade! Det har varit väldigt mycket jobb kring Kevin nu som ska fixas och trixas med, vilket för övrigt är super kul!! Jag började skolan i onsdags! Också super kul! Kändes precis som när man började första året på gymnasiet all over again :P Fjärilar i magen och en skön känsla av förväntan. Pirrigt att lär känna nya skolkamrater, men väldigt spännande! Nu är det mycket plugg och jobb som väntar framöver. Härligt med fart och fläkt!

Trevlig helg!


RSS 2.0

Design: Marielle