Gott nytt år!

Nu är det bara 2 timmar kvar av 2011. Jag har haft världens bästa dag med världens bästa make. Han kom med tåget runt 14.00 tiden idag. En perfekt avslutning på detta år. Tur att jag inte köpte några raketer idag. För det smäller och brakar utanför vårat vardagsrumsfönster :) älskar nyårsafton nästan lika mycket som julafton. Hoppas alla mina fina läsare får ett lika lyckat nyår som jag!

Gott nytt år på er ;)


Surprise

Nu har jag äntligen kommit mig fram till lägenheten! Planet var drygt 1,5 h försenat! Kändes som en oändlighet! Känns skönt att jag gjorde ett ordentligt ryck med städningen innan jag åkte hemifrån så jag slipper ta tag i det imorgon.

Antingen är det tomten eller så är det Kevin som tagit fram julgranen medan jag har varit borta. För den stod inte där när jag åkte :) det enda Jul pynt jag har stökat fram är lite tomtar och jul dukar :) hur som helst så är det mysigt med en gran :) så tack tomten (Kevin) <3


Swich

"hej" sa det bara så var julen över.. Nästan i alla fall... Har haft det underbart i vita Norrland i snart 2 veckor. Tiden har verkligen sprungit iväg. Har hunnit njuta av en helt fantastisk julkonsert i Arjeplog, en MASSA god mat, långa promenader med söta zakke, massa mys med älsklingen och självklart trevliga stunder med kära familjen! Förstår inte var tiden tog vägen. Fina julklappar har jag också fåttt. Av kevin fick jag bland annat en super fin jacka, varm och go :) Har njutit av sista kvällen här hemma med mamma. Vi har bara slappat och mysat framför tv:n. Frida, Gustav och deras busunge Signe tittare förbi idag på kaffe... Kul att se dem igen också!

Kan hända att lite bilder från julen dyker upp senare.. :)

Natti


Jösses...

Va mätt jag är! Mamma har precis bjudit på ostbricka, gravade räkor och gott vin! Just nu sitter vi och tittar på Bingolotto ;) mysigt! Molly sanden sjunger i denna stund! Väldigt duktig sångerska!! :) skönt att ha hemma maken igen. Konserten i Arjeplog var minst sagt lyckad! Näst intill fullsatt i kyrkan och toppen publik! Det blev otroligt uppskattat!

Nu ska maten smältas och vinet verka ;) sedan blir det sängen. Imorgon kommer tomten :)


Tisdag

Igår va jag och mamma till Malå och hämtade mormor. Vi fick julbord hos henne när vi kom fram och sedan fick vi kaffe och fika hos moster Catrin :)
Helt perfekt! Idag har vi varit på samhället och shoppat loss. Mamma har handlat julmat och julklappar och mormor likaså. Själv köpte jag mig en torrkött bit :P

Just nu håller mormor på att koka revbensspjäll. Det är mycket som ska göras till julafton så det är lika bra att börja i tid.

Jag har fått frågor angående biljetter till julkonserten i Arjeplog imorgon. Jag har ring och kollat upp detta och det ska inte vara några problem att köpa biljetter i kyrkan imorgon :) men ett tips : kom i tid om ni inte har förköp.




4:e advent

Idag är vi alla trötta. Det blev sent igår men roligt var det :) efter köttbullarna var avklarade gick vi över till grannarna på glöggparty :P

Vi har ändå försökt vara duktiga idag och inte bara degat bort hela dagen. Jag och mamma har varit ute och gått en promenad med vovvarna i skogen och pappa har varit i sommarstugan och skottat taket. Farmor är här också. Nu väntar käk. Det blir fläskfilé gryta! Efter middagen ska jag nog ta mig ett varmt bad!


Check this out ;)

Mamma kämpar med stekningen. Drygt en långpanna kvar. Jag har redan provsmakat och dom smakar ljuvligt!!! Amazing! Micke beskriver dem som "det nöljävligaste han gjort" Expressen skulle översätta det med fem getingar!


Adjö bedrövliga regn!

Nu är jag hemma i Arvidsjaur igen :) snön är en välkomnande syn då det har spö regnat i Stockholm de senaste två dagarna! Nu är julstämningen ett faktum! :) Bara Kevin som fattas.

På Ventilgatan är det jul köttbullar som gäller. 6 kilo köttfärs ska rullas och stekas!! Ingen lek :)


Skönt

Nu kan jag äntligen andas ut. Nu är julklapparna avklarade! Det är ju i grevens tid med tanke på att julafton är om en vecka! Helt sjukt va tiden går fort! Har varit i Skärholmen idag och handlat alla klapparna. Detta år är jag väldigt nöjd med de presenter jag ger bort. Lite coolt är det ändå att jag handlat till alla jag ska ge julklapp till på 3 timmar. Hittat jätte fina saker :) i Skärholmen har de ett väldigt stort utbud. Man hittar allt man letar efter där. Och när man är i en sådan stor galleria så får man en känsla av att det inte är lika trång och jobbigt med allt folk. Skulle aldrig palla att åka in till stan. Inte min grej! Speciellt inte i Jule tider! :P men det är ju bara jag det. Tur att vi alla är olika...


Måndag

Fick jobba över idag och har precis kommit hem. Nu varvar jag ner med Ben and Jerry's och en varm kopp te. Precis vad jag behöver innan jag kryper i säng :) imorgon väntar skola och mer jobb. Bäst att ladda batterierna!



Lördag

Ikväll blir det att bara ta det lugnt. Ligger i soffan och kollar på Grimm som går på 6:an just nu. Känner mig trött idag. Igår vara fina Sara hos mig. Jag bjöd på god mat och vin. Det blev rätt sent innan hon åkte hem. Himla mysigt och trevligt hade vi.


Lovely

Nu är vi framme i kyrkan! Kören är ett riktigt härligt gäng! Det blev en enorm energi kick när vi kom in i kyrkan :) precis vad alla behövde efter en seg bilfärd. Har en känsla av att denna konsert kommer bli en av höjdpunkterna på denna turne :)


Stockholm

Nu packar vi för fullt! Vi åker till Stockholm idag. Kevin har pckat alldeles för mycket så jag måste sitta på resväskan för att drag kedjan ska gå igen. Ikväll ska dom spela i Maria Magdalena kyrkan :) det blir mysigt! Har aldrig varit där tidigare men det ska Tydligen vara en väldigt fin kyrka! Det kommer vara 200 personer i kören så det lär bli väldigt mäktigt! Kom dit och titta om ni har lust. Konserten börjar klockan 19.30. :)




Sweet

Hade egentligen tänkt gå på bio ikväll men va fan... Ett varmt bad och lite vin är inte fy skam :) det tackar då inte jag nej till ifallafall!!


Slöseri

Jag har väldigt dålig mat beräkning... Kände mig så hungrig så jag bestämde mig för att dra ut på stan och kolla om jag kunde hitta något mysigt matställe, vilket jag faktiskt gjorde. Beställde biff med bakad potatis men portionen var så stor att jag blev mätt av att bara titta på den haha. Tryckte dock i mig ena biffen och all sallad. Men som ni ser så är det mycket kvar på tallriken : P nåja, jag är mätt och belåten...
Kram på er!


Linköping

Efter konserten igår åkte vi till Linköping. Vi kommer bo här till imorgon. Idag spelar dom i Vimmerby. Jag kommer stanna på hotellet och plugga idag. Måste ta igen det jag missat denna vecka. Kanske tar mig ett bad också! :) jag får passa på för hemma har vi bara dusch!

Nu är det dags för lunch!


Skänninge

Just nu befinner jag mig i Skänninge kyrka! Ska se konserten för 3:e gången. Nytt för denna gång är att de håller till i en kyrka. Blir en annan feeling och ljud i kyrka så det ser jag fram emot! Tidigare har jag sett konserten i konserthus. Dom är himla duktiga som åker landet runt. Det är ett evigt körande, packande och bärande. Dom gör det bra!! Roligt att det blivit så himla uppskattat!!! Och roligt att de för första gången kommer så högt upp i landet som Luleå och Arjeplog!! Längtar!

Nu pågår det sound check för fullt!


Julkonsert

Wow... Igår kväll såg jag i juletid julkonsert för första gången. Det var helt magiskt! Alla levde definitivt upp till alla
Förväntningar! Otroligt duktiga musiker. Är så glad att jag fick möjligheten att se den. Om det finns platser kvar till kvällens föreställning så ska jag gå på den igen :) skönt att vara nära min lilla tomtenisse igen!


Framme

Nu är jag framme. Resan hit gick bra! Inga förseningar heller. Va lite orolig över att jag inte skulle hitta hotellet men så fort jag klev av bussen så kände jag genast igen mig. För två somrar sedan va jag här då Kevin va med på Ulricehamns allsång! Vi bor på samma hotel och jag tror bestämt att det är samma rum också :) myyyys!! Kevin kommer inte förrän runt midnatt och jag funderar på hur jag ska fördriva tiden till dess. Hotellet har julbord nere i restaurangen men 360 spänn tyckte jag va nog så dyrt! Blev tipsad om ett bra kebabställe i närheten så det kan hända att jag går dit istället.




Woho!!!

På tåget påväg till Ulricehamn nu. Ska bli så kul att se konserten och att träffa min man. Det är nästan 3 veckor sen vi sågs. Kevin bokade 1:a klass till moi, så det känns lite extra lyxigt ;) det finns kakor, frukt, kaffe, te och vatten längst fram i vagnen. Tror jag ska hugga mig lite godsaker innan det tar slut :P


Du blir vad du äter

Har precis gjort chokladbollar som jag tänkte frossa i mig.... Men...Så Slår jag på tv:n och ser Anna skipper... Damn !!

Äh skit i det :) det är ju så sablande gott!!


Mums

Idag har jag tvättdag. Passar på då jag är ledig ikväll. Passar bra då det bara är denna dag jag hinner med det. På lördag åker jag till Ulricehamn och ska titta på julkonserten! Gissa om jag längtar!?

Har precis lagar en riktigt god kassler gryta! Yummy!!


RSS 2.0

Design: Marielle