Nu smäller det :)

Då ska vi se. Nu sitter vi äntligen på Arlanda och väntar på att få boarda planet till Chania/Kreta :) det blev inte mycket sömn. Ca 30 min totalt, vi hade allt för mycket att prata om. Antar att det blir så när 3 goda vänner samlas och svamlar om allt mellan himmel och jord. Tiden rinner iväg och innan man vet ordet av det så är klockan allt för mycket. taxin kom 03.50 på morgonen. Trots lite sömn så var vi alla på gott humör :) jag anar dock att vi kommer att sova gott på planet. Kan behövas ;)


Brrr

Idag har jag små pysslat här hemma. Färgat och plockat ögonbrynen, skrivit ut biljetterna, börjat packa, skrivit upp en lista på vad som saknas och behöver köpas innan avresan. Fick mig ett gott skratt igår. Jag tycker nämligen att jag alltid har en tendens att packa alldeles för mycket men efter att ha pratat med en av mina kompisar igår som ska med till Kreta inser jag att jag ligger i lä. Vi ska vara borta sju dagar och hon har bland annat packat med sig åtta klänningar :) jösses! :)

Nu är jag på väg till jobbet. Längtar till jag kommer hem igen då Kevin lovat att laga en god middag. Spännande!


25/8-12

Dags för ett litet inlägg kanske? Det är ju helt klart väldigt längesen jag skrev.

Sommaren har varit toppen. Jag har hunnit åka både till Malta och Norrland. Alla klagar på vädret denna sommar. Men jag har haft tur och tajmat in resorna väldigt bra med solsken :)

Skolan har också rullat igång igen. Så kul att träffa alla klasskompisar igen. På torsdag åker jag och två goda vänner till Kreta :) längtar tok mycket. Ska bli så kul att åka iväg bara vi tjejer. Ligga på stranden, dricka paraply drinkar, snacka skit, äta god mat, shoppa osv :) Vi har pratat om att åka iväg länge och det är så otroligt roligt att det faktiskt blir av nu. Det är ju trots allt inte det lättaste att hitta en tidpunkt då alla är lediga. Nu ska jag gå ner i källaren och se om tvättstugan är ledig. Inte det roligaste man kan göra en lördag men jag hinner inte till veckan.

Allt gott!


RSS 2.0

Design: Marielle