Lasagne och Gladiatorerna

Har precis smällt i mig värdens godaste lasagne :) det var kevins önskemål att äta det till middag ikväll. Ett mycket bra förslag tycker jag! Den blev super god! Nu är jag så mätt så det känns som magen ska spricka. Problemet är att jag alltid äter för mycket då det smakar riktigt gott. Egentligen ska man ju sluta äta då man inte känner sig hungrig längre. Svårt! : P vi sitter i tv soffan nu och väntar på att gladiatorerna på 4:an ska börja! Ganska underhållande tycker jag :) hoppas alla får en fin lördagskväll!


Förkyld

Helgen i Ulricehamn var mycket trevligt :) är så glad att det tillslut faktiskt blev av. Det är ju tyvärr ofta så att man säger att man ska göra en massa saker men de blir sällan av på grund av tidsbrist eller annat. Kände redan i fredags att en förkylning var på gång. Idag har den brutit ut. Jag är super täppt i näsan och nyser som en tok. Blir lätt anfådd och har lite ork i allmänhet. Lukten är borta och nu i eftermiddag smaken likaså. Skulle egentligen ha gjort en fetaostfylld köttfärslimpa med tomatsås till middag men väntar till i morgon då smaken förhoppningsvis är tillbaka :) är glad att jag inte har feber för så länge man klarar sig från det så kan man funka ganska bra ändå :) oj vad jag beklagar mig nu.. Nåja...


Ulricehamn

Sitter på tåget som tuffar mot Ulricehamn. Ska tillbringa helgen där tillsammans med Kevin och vänner. Det är en lång resa. Åkte kl 10 hemifrån och kommer vara framme ca 17.10. Hade glömt bort att det skulle komma en snubbe och kolla ventilationen i våran lägenhet i morse. Tur att jag hade ställt alarmet på 8.00 i o med att jag skulle bort för att 8.15 plingade det på dörren. I vardagsrummet låg det kläder och papper utspridda överallt, huller om buller. Så innan jag öppnade dörren kastade jag in allt i sovrummet och stängde dörren. Smart tyckte jag... Det var bara det att jag hade glömt bort att det sitter en ventil där också. Så precis som jag trodde att jag hade klarat mig så öppnar han sovrumsdörren.. Faaan, tänkte jag, att ingenting ska gå som man vill... Nåja jag tror nog att de får se både det ena och det andra med det jobbet de har. Så jag var nog inte värst men det kändes pinsamt ändå :P


Mätt och belåten

Har haft en super trevlig helg!! Vi spelade just Dance på Wii igår kväll och jag skrattade så mycket att jag inte bara har träningsvärk från motionen vi fick utan även från skrattattackerna. Man ser ju inte riktigt klok ut :P men skit i det så länge man har roligt :) ikväll har vi ätit en riktigt god middag. Jag gjorde fyllda och baconlindade kycklingfiléer med krispig potatis och ett suveränt gott rödvin till :) klappade mig själv på axeln för det blev riktigt lyckat!!

Ha en fortsatt bra söndag!!


Måndag

Har suttit bänkad med skolarbetet hela dagen idag, det var samma visa igår. Kom precis hem från jobbet och har slagit mig ner i soffan framför tv:n. Det va dumt gjort med tanke på att jag på något vis ska släpa mig upp och göra de sista finjusteringarna på rapporten som ska vara inlämnad senast onsdag. Kevin har varit snäll och lagat mat till mig. Dunjackan som jag fick av honom i julklapp har kommit väl till pass idag när det är så kallt ute. Det blir en tidig kväll ikväll då det är skola imorgon. Ska bli roligt att träffa alla skolkamrater igen.


Martini

Idag har jag köpt mina första martini glas på åhléns :) och ikväll är första kvällen jag dricker ur dem. Kevin har gjort oss var sin smaskig drink!! Hes Good :P vi har världens mys kväll här hemma. Underbart att kunna gå och lägga sig med vetskap om att han inte kommer åka iväg Any time soon. Åtminstone inte flera veckor i sträck! Nu ska jag njuta av våra fina nya glas och den super goda drinken. Sov gott alla fina!


RSS 2.0

Design: Marielle